Kammarkören Novena och MGRENsemble Julkonsert

fr 8.12 kl. 19.00 - kl. 20.15

Esbo domkyrka

Novena och musikerna i MGRENsemble framför två festliga julverk från olika epoker. Novenisterna gör debut som Dockteateramatörer!

Kammarkören Novena och MGRENsemble framför Magnificat (Marias lovsång) av Samuel Scheidt från år 1635 samt Juloratoriet Den heliga natten av Hilding Rosenberg till text av Hjalmar Gullberg från år 1936. Både glad och dramatisk musik med pukor och orkester utlovas samt besök av bl.a. Caspar, Melchior och Balthazar. Kristian Thulesius är recitatör och Juhana Kotilainen gästspelar som Herodes. Nina Kronlund leder kören och dockspelet. Arr. Esbo svenska församling. Gratis inträde. Program 10 €.

on 2.5 kl. 19.00 -20.00

Esbo domkyrkas församlingsgård

Allsång med Kråksången

Kom med och sjung vårliga sånger tillsammans med Kråksången!
lö 5.5 kl. 19.30 -21.00

Köklax kapell

Esbo Arbis kammarkörs Vårkonsert

Dirigent & Barytonsolist; Timo-Juhani Kyllönen Sopransolist; Sabina Kyllönen Fritt inträde. Programblad 10 €.
to 31.5 kl. 19.30 -20.45

Nya Paviljongen Västra skolstigen 3 02700 Grankulla