Kammarkören Novena och MGRENsemble Julkonsert

fr 8.12 kl. 19.00 - kl. 20.15

Esbo domkyrka

Novena och musikerna i MGRENsemble framför två festliga julverk från olika epoker. Novenisterna gör debut som Dockteateramatörer!

Kammarkören Novena och MGRENsemble framför Magnificat (Marias lovsång) av Samuel Scheidt från år 1635 samt Juloratoriet Den heliga natten av Hilding Rosenberg till text av Hjalmar Gullberg från år 1936. Både glad och dramatisk musik med pukor och orkester utlovas samt besök av bl.a. Caspar, Melchior och Balthazar. Kristian Thulesius är recitatör och Juhana Kotilainen gästspelar som Herodes. Nina Kronlund leder kören och dockspelet. Arr. Esbo svenska församling. Gratis inträde. Program 10 €.

Esbo domkyrka

Musik i sommarkvällen

MARE BALTICUM. Kammarkören Gloria, dirigent Seppo Murto. Karlsson, Pärt, Esenvalds, Miskinis.
lö 25.8 kl. 17.30 -19.15

Mataskärs kapell

Meditativ musik i Mataskärs kapell

Susanna Tollet, låga renässansflöjter, vävlira, sång. Eeva-Liisa Malmgren, sång.
to 6.9 kl. 15.45

Sökö kapell

Barnkören Stämsökarna

Barnkören Stämsökarna är för barn i åldern 6-13 år. Vi övar på torsdagar kl. 15. 45-16.30. Det kostar ingenting att vara med och vi har inga inträdesprov. Nya sångare är jättevälkomna med!