Ekumenisk bönestund

Olars kyrka

Bönestund i samband med kyrkvandringen under Böneveckan för kristen enhet. År 2018 har böneveckan temat "Guds hand leder oss".

Den ekumeniska kyrkvandringen från Olars till Hagalund pågår kl 16.00–20.00. Den börjar med bönestunden kl. 16 i Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4 och fortsätter kl. 16.30 med bön i finska pingstkyrkan, Bäckporten 8. Därefter vandring till Hagalund, kl. 17.30 bön i Hagalunds kyrka, Kyrkstigen 6,  kl. 18 kvällsgudstjänst i ortodoxa kyrkan i Hagalund, Krämarbergsvägen 2. Avslutning med gemensam diskussion, inledning av TD Tiina Huuhtanen, samt kvällste.

lö 18.8 kl. 15.00

Esbovikens kyrka

Högmässa med konfirmation av Mataskär 1-skriftskolan

Präst är Johan Kanckos, kantor är Marcel Punt.

Esbo domkyrka

Högmässa

Trettonde söndagen efter pingst. Tema: Jesus vår helare: Jesu gärningar vittnar om hans kärlek och om hans makt att hjälpa människor i nöd.
lö 25.8 kl. 15.00

Olars kyrka (finska sidan)

Högmässa med konfirmation av Solvalla 1-skriftskolan

Medverkande är Mirja von Martens och Håkan Wikman.