Symamsellerna

ti 6.2 kl. 16.00

Vita Huset

Symamsellerna är en handarbetsgrupp som arbetar för mission och internationell diakonin.

Vi samlas en gång i veckan i Esbos egna Vita Hus på Prästgårdsgränden 1. Vi stickar, virkar, syr, väver mm. Nya medlemmar är hjärtligt välkomna. Tematisdagar under våren 2018: 6.2 prövar vi på decoupagemålning. Ta med penslar (lämpliga för vattenfärg) bilder, servetter, något att måla på, t.ex. glasburk eller papplåda, Välkommen med och pröva på något nytt!

to 19.7 kl. 8.00

Mataskär

Läger för daglediga och seniorer

Vi diskuterar aktuella händelser, gör en egen Frälsarkrans, badar bastu, går en pilgrimsvandring i frälsarkransanda i den vackra naturen och njuter av varandras härliga sällskap.
to 19.7 kl. 10.30

Folkhälsanhuset i Hagalund

Samtalsgruppen Kristen tro i vardagen

Vi samtalar kring tro och andliga upplevelser. Arrangörer är Esbo svenska församling och Folkhälsan.Ledare är kaplan Heidi Jäntti, Esbo svenska församling.
ti 24.7 kl. 13.00

Olars kyrka

Sommarträff

Andakt, kaffe med tilltugg, program och samvaro.