Körkonsert Musikinstitutet Kungsvägen

fr 23.3 kl. 19.00 - kl. 20.15

Alberga kyrka

Kom och lyssna på körerna från Musikinstitutet Kungsvägen sjunga allt från afrikanska till finlandssvenska tongångar!

Körerna vid Musikinstitutet Kungsvägen samt en kör från Sandels under ledning av Ann-Catrin Wulff avslutar med denna konsert en workshop med Jan Hellberg.

Även MIKs Storkör deltar! Storkören som övar några gånger per termin och i vilken ingår alla musikinstitutets körer samt även en del av våra sångelever och körvana föräldrar leds av Christel och Rabbe Österholm samt Minsku Tammela.

Kollekt till förmån för insamlingen Gemensamt ansvar upptas.

Esbo domkyrka

Musik i sommarkvällen

MARE BALTICUM. Kammarkören Gloria, dirigent Seppo Murto. Karlsson, Pärt, Esenvalds, Miskinis.
lö 25.8 kl. 17.30 -19.15

Mataskärs kapell

Meditativ musik i Mataskärs kapell

Susanna Tollet, låga renässansflöjter, vävlira, sång. Eeva-Liisa Malmgren, sång.
to 6.9 kl. 15.45

Sökö kapell

Barnkören Stämsökarna

Barnkören Stämsökarna är för barn i åldern 6-13 år. Vi övar på torsdagar kl. 15. 45-16.30. Det kostar ingenting att vara med och vi har inga inträdesprov. Nya sångare är jättevälkomna med!