Skärtorsdagsmässa

to 29.3 kl. 18.00

Esbo domkyrka

Skärtorsdagen är torsdagen före påsken i stilla veckan, dagen före långfredagen. Helgdagens texter berättar om hur Jesus åt den sista måltiden tillsammans med sina lärjungar och instiftade nattvardens sakrament.

Mässan förrättas av Yvonne Terlinden. GUF-kören från Helsingfors medverkar med meditativ körmusik under ledning av Håkan Wikman.

församlingspastor
Kyrkogatan 10
02770 Esbo
kantor
Kyrkogatan 10
02770 Esbo

Karabacka kapell

Högmässa

Högmässa på fjärde söndagen efter påsk. Tema: Himmelrikets medborgare i världen.

Olars kapell

Högmässa

Fjärde söndagen efter påsk. Tema: Himmelrikets medborgare i världen. I högmässan medverkar Yvonne Terlinden och Nina Kronlund.

Esbo domkyrka

Högmässa

Fjärde söndagen efter påsk. Tema: Himmelrikets medborgare i världen. Medverkande är Mirja von Martens och Eeva-Liisa Malmgren. EsVoces medverkar under ledning av Håkan Wikman.