Barnkören Stämsökarna

Barnkören är till för barn i åldern 6 till 13 år. Vi övar ca 15 gånger per termin och medverkar regelbundet i församlingens gudstjänster.  Vi har knytkalas en gång per termin och deltar då och då i barnkörsfestivaler i Finland. Vi sjunger lätta sånger men ibland också lite svårare musik. Det kostar inget att delta i körens verksamhet och vi har inga inträdesprov utan alla är välkomna med. Vi har jätte roligt tillsammans och vi tycker alla om att sjunga. Gruppundervisning i pianospel ges i samband med övningarna av vår ledare åt dom är intresserade.

Höstterminen startar med en övning torsdagen den 6 september kl. 15.45 i Sökö kapell. Vår ledare heter Eeva-Liisa "Elsa" Malmgren och hon är kantor i församlingen.

Nya sångare är jätte välkomna med!

Barnkören Stämsökarna övar torsdagar kl. 15.45–16.30 i Sökö kapell, Sökögränden 3.

Barnkören leds av:
Eeva-Liisa Malmgren