De vackraste julsångerna i Sökö kapell

må 11.12 kl. 19.00 - kl. 20.00

Sökö kapell

Vi sjunger De vackraste julsångerna och stöder Finska Missionssällskapet genom en frivillig kollekt.

Eeva-Liisa Malmgren står för musiken, Brita Ahlbeck håller andakt. Sommarö Marthaförening bjuder på glögg.

fr 29.3 kl. 19.00

Esbovikens kyrka

Musikinstitutet Kungsvägens körer framför F. Schuberts Mässa i G-dur

Schuberts mässa framförs av Musikinstitutet Kungsvägens Storkör, vilken består av körerna Cavatina, Cavata, Pure voices, en del solosångselever samt en relativt stor skara körvana föräldrar och några lärare. Solister är tre solosångselever; Lilja Palmgren, sopran, Otso Sipilä, tenor och Henrik Lindberg, bas. Organist är Peter Peitsalo. Mässan leds av Rabbe Österholm. Förutom mässan framförs av ungdomskörerna Pure Voices, Cavatina och Cavata även några sånger ur respektive körs repertoar. Dirigenter är Minsku Tammela, Christel Österholm och Rabbe Österholm. Vid flygeln sitter Kaj Ekman. De tre solisterna framför även varsin solosång, bl.a ur Messias av G.F. Händel.
lö 30.3 kl. 20.20

Esbo domkyrka

Earth Hour -konsert

Earth Hour-konsert: #CONNECT2EARTH. Kören EsVoces, dirigent Håkan Wikman. Gustav Nyström, piano.

Esbo domkyrka

Novena konsert J.S. Bach: Aus der tiefen rufe ich herr zu dir & G. Fauré: Requiem

Synnöve af Hällström, sopran / Juho Punkeri, tenor & violin / Veikko Vallinoja, baryton / Seidi Palonen, oboe / Anne Havunen, virginal / Markus Malmgren, orgel / Nina Kronlund, dirigent