De vackraste julsångerna på dagtid

on 20.12 kl. 13.00 - kl. 14.30

Olars kyrka (finska sidan)

Vi sjunger De vackraste julsångerna tillsammans med Eeva-Liisa Malmgren och Håkan Wikman. Kollekt till förmån för Finska Missionssällskapet.

Arr. i samarbete med Esbo pensionärer.

Esbo pensionärer

kantor
Kyrkogatan 10
02770 Esbo
kantor
Kyrkogatan 10
02770 Esbo

fr 29.3 kl. 19.00

Esbovikens kyrka

Musikinstitutet Kungsvägens körer framför F. Schuberts Mässa i G-dur

Schuberts mässa framförs av Musikinstitutet Kungsvägens Storkör, vilken består av körerna Cavatina, Cavata, Pure voices, en del solosångselever samt en relativt stor skara körvana föräldrar och några lärare. Solister är tre solosångselever; Lilja Palmgren, sopran, Otso Sipilä, tenor och Henrik Lindberg, bas. Organist är Peter Peitsalo. Mässan leds av Rabbe Österholm. Förutom mässan framförs av ungdomskörerna Pure Voices, Cavatina och Cavata även några sånger ur respektive körs repertoar. Dirigenter är Minsku Tammela, Christel Österholm och Rabbe Österholm. Vid flygeln sitter Kaj Ekman. De tre solisterna framför även varsin solosång, bl.a ur Messias av G.F. Händel.
lö 30.3 kl. 20.20

Esbo domkyrka

Earth Hour -konsert

Earth Hour-konsert: #CONNECT2EARTH. Kören EsVoces, dirigent Håkan Wikman. Gustav Nyström, piano.

Esbo domkyrka

Novena konsert J.S. Bach: Aus der tiefen rufe ich herr zu dir & G. Fauré: Requiem

Synnöve af Hällström, sopran / Juho Punkeri, tenor & violin / Veikko Vallinoja, baryton / Seidi Palonen, oboe / Anne Havunen, virginal / Markus Malmgren, orgel / Nina Kronlund, dirigent