De vackraste julsångerna

ti 26.12 kl. 17.00 - kl. 18.00

Hagalunds kyrka

De vackraste julsångerna.

Medverkande är Nina Kronlund, sång, Markus Malmgren, organist,Yvonne Terlinden, andakt. Kollekt till förmån för Finska Missionssällskapets arbete för att förhindra utslagning av unga i u-länderna.

Esbo domkyrka

Högmässa

Marie bebådelsedag. Tema: Herrens tjänarinna. Marthorna inbjuds speciellt.
on 27.3 kl. 17.30

Södrik kapell

Matkväll, andakt och trevlig samvaro

GA-matkväll med Östersjötema.
fr 29.3 kl. 19.00

Esbovikens kyrka

Musikinstitutet Kungsvägens körer framför F. Schuberts Mässa i G-dur

Schuberts mässa framförs av Musikinstitutet Kungsvägens Storkör, vilken består av körerna Cavatina, Cavata, Pure voices, en del solosångselever samt en relativt stor skara körvana föräldrar och några lärare. Solister är tre solosångselever; Lilja Palmgren, sopran, Otso Sipilä, tenor och Henrik Lindberg, bas. Organist är Peter Peitsalo. Mässan leds av Rabbe Österholm. Förutom mässan framförs av ungdomskörerna Pure Voices, Cavatina och Cavata även några sånger ur respektive körs repertoar. Dirigenter är Minsku Tammela, Christel Österholm och Rabbe Österholm. Vid flygeln sitter Kaj Ekman. De tre solisterna framför även varsin solosång, bl.a ur Messias av G.F. Händel.