Ekumenisk bönestund

Olars kyrka

Bönestund i samband med kyrkvandringen under Böneveckan för kristen enhet. År 2018 har böneveckan temat "Guds hand leder oss".

Den ekumeniska kyrkvandringen från Olars till Hagalund pågår kl 16.00–20.00. Den börjar med bönestunden kl. 16 i Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4 och fortsätter kl. 16.30 med bön i finska pingstkyrkan, Bäckporten 8. Därefter vandring till Hagalund, kl. 17.30 bön i Hagalunds kyrka, Kyrkstigen 6,  kl. 18 kvällsgudstjänst i ortodoxa kyrkan i Hagalund, Krämarbergsvägen 2. Avslutning med gemensam diskussion, inledning av TD Tiina Huuhtanen, samt kvällste.

Karabacka kapell

Högmässa

Tredje söndagen före fastetiden. Tema: Den oförtjänta nåden. Vi firar högmässa med Brita Ahlbeck och Eeva-Liisa Malmgren.

Esbo domkyrka

Högmässa

Tredje söndagen före fastetiden. Tema: Den oförtjänta nåden. I högmässan medverkar Mirja von Martens och Nina Kronlund.

Esbo domkyrka

Högmässa

Andra söndagen före fastetiden. Tema: Sådden av Guds ord. Högmässa med Kira Ertman och Håkan Wikman.