Ekumenisk bönestund

Olars kyrka

Bönestund i samband med kyrkvandringen under Böneveckan för kristen enhet. År 2018 har böneveckan temat "Guds hand leder oss".

Den ekumeniska kyrkvandringen från Olars till Hagalund pågår kl 16.00–20.00. Den börjar med bönestunden kl. 16 i Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4 och fortsätter kl. 16.30 med bön i finska pingstkyrkan, Bäckporten 8. Därefter vandring till Hagalund, kl. 17.30 bön i Hagalunds kyrka, Kyrkstigen 6,  kl. 18 kvällsgudstjänst i ortodoxa kyrkan i Hagalund, Krämarbergsvägen 2. Avslutning med gemensam diskussion, inledning av TD Tiina Huuhtanen, samt kvällste.

lö 27.4 kl. 15.00

Olars kyrka (finska sidan)

Högmässa med konfirmation av Cityskriftskolan

Konfirmation av Cityskriftskolan med Brita Ahlbeck,Nina Kronlund. och Camilla Dannholm.

Karabacka kapell

Gudstjänst med små och stora

Medverkande är Heidi Jäntti och Eva Andersson.

Esbo domkyrka

Högmässa

Första söndagen efter påsk. Temat är "Uppståndelsens vittnen". Medverkande är Johan Kanckos, Eva Andersson och Nina Kronlund. Ett barn döps vid högmässan.