Ekumenisk bönestund

Olars kyrka

Bönestund i samband med kyrkvandringen under Böneveckan för kristen enhet. År 2018 har böneveckan temat "Guds hand leder oss".

Den ekumeniska kyrkvandringen från Olars till Hagalund pågår kl 16.00–20.00. Den börjar med bönestunden kl. 16 i Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4 och fortsätter kl. 16.30 med bön i finska pingstkyrkan, Bäckporten 8. Därefter vandring till Hagalund, kl. 17.30 bön i Hagalunds kyrka, Kyrkstigen 6,  kl. 18 kvällsgudstjänst i ortodoxa kyrkan i Hagalund, Krämarbergsvägen 2. Avslutning med gemensam diskussion, inledning av TD Tiina Huuhtanen, samt kvällste.

Hagalunds kyrka

Högmässa

Tredje söndagen i advent. Högmässa tillsammans med Heidi Jäntti och Eeva-Liisa Malmgren. Servering.

Esbo domkyrka

Högmässa

Tredje söndagen i advent. Veteranernas och pensionärernas julkyrka tillsammans med Roger Rönnberg och Håkan Wikman. Servering i församlingsgården där Lucia medverkar.

Köklax kapell

De vackraste julsångerna

Vi sjunger de vackraste julsångerna med Heidi Jäntti och Håkan Wikman.