Körkonsert Musikinstitutet Kungsvägen

fr 23.3 kl. 19.00 - kl. 20.15

Alberga kyrka

Kom och lyssna på körerna från Musikinstitutet Kungsvägen sjunga allt från afrikanska till finlandssvenska tongångar!

Körerna vid Musikinstitutet Kungsvägen samt en kör från Sandels under ledning av Ann-Catrin Wulff avslutar med denna konsert en workshop med Jan Hellberg.

Även MIKs Storkör deltar! Storkören som övar några gånger per termin och i vilken ingår alla musikinstitutets körer samt även en del av våra sångelever och körvana föräldrar leds av Christel och Rabbe Österholm samt Minsku Tammela.

Kollekt till förmån för insamlingen Gemensamt ansvar upptas.

to 22.11 kl. 18.30

Esbovikens kyrka

Ljuskonsert med Musikinstitutet Kungsvägen

Kammarmusik från olika tider med Musikinstitutet Kungsvägens blåsarelever och lärare
lö 1.12 kl. 18.00

Sökö kapell

Adventskonsert med kören Ecoro

Traditionella advents- och julsånger med Ecoro Dirigent: Mauriz Brunell Orgel & piano: Olli Saari Fritt inträde Program 15 €
ti 4.12 kl. 13.00

Olars kyrka (finska sidan)

De vackraste julsångerna

Vi sjunger de vackraste julsångerna. Pensionärskören Furorna medverkar.