Körkonsert Musikinstitutet Kungsvägen

fr 23.3 kl. 19.00 - kl. 20.15

Alberga kyrka

Kom och lyssna på körerna från Musikinstitutet Kungsvägen sjunga allt från afrikanska till finlandssvenska tongångar!

Körerna vid Musikinstitutet Kungsvägen samt en kör från Sandels under ledning av Ann-Catrin Wulff avslutar med denna konsert en workshop med Jan Hellberg.

Även MIKs Storkör deltar! Storkören som övar några gånger per termin och i vilken ingår alla musikinstitutets körer samt även en del av våra sångelever och körvana föräldrar leds av Christel och Rabbe Österholm samt Minsku Tammela.

Kollekt till förmån för insamlingen Gemensamt ansvar upptas.

fr 29.3 kl. 19.00

Esbovikens kyrka

Musikinstitutet Kungsvägens körer framför F. Schuberts Mässa i G-dur

Schuberts mässa framförs av Musikinstitutet Kungsvägens Storkör, vilken består av körerna Cavatina, Cavata, Pure voices, en del solosångselever samt en relativt stor skara körvana föräldrar och några lärare. Solister är tre solosångselever; Lilja Palmgren, sopran, Otso Sipilä, tenor och Henrik Lindberg, bas. Organist är Peter Peitsalo. Mässan leds av Rabbe Österholm. Förutom mässan framförs av ungdomskörerna Pure Voices, Cavatina och Cavata även några sånger ur respektive körs repertoar. Dirigenter är Minsku Tammela, Christel Österholm och Rabbe Österholm. Vid flygeln sitter Kaj Ekman. De tre solisterna framför även varsin solosång, bl.a ur Messias av G.F. Händel.
lö 30.3 kl. 20.20

Esbo domkyrka

Earth Hour -konsert

Earth Hour-konsert: #CONNECT2EARTH. Kören EsVoces, dirigent Håkan Wikman. Gustav Nyström, piano.

Esbo domkyrka

Novena konsert J.S. Bach: Aus der tiefen rufe ich herr zu dir & G. Fauré: Requiem

Synnöve af Hällström, sopran / Juho Punkeri, tenor & violin / Veikko Vallinoja, baryton / Seidi Palonen, oboe / Anne Havunen, virginal / Markus Malmgren, orgel / Nina Kronlund, dirigent