Påsknattsmässa

lö 31.3 kl. 23.00

Mataskärs kapell

Påsknattens tema är "Kristus har övervunnit döden".Jesu grav är tom. Gud har uppväckt honom från de döda och brutit gravens och dödens bojor.

Vi firar påsknattsmässa med Mirja von Martens och Håkan Wikman. Servering i huvudbyggnaden efter mässan.

Esbo domkyrka

Högmässa

Tionde söndagen efter pingst. Tema: Trofast förvaltning av Guds gåvor. Vi firar högmässa tillsammans med Mirja von Martens och Mauriz Brunell.

Hagalunds kyrka

Högmässa

Konfirmation av Mataskär 1-skriftskolan med Brita Ahlbeck och Eeva-Liisa Malmgren.
må 19.8 kl. 18.00

Esbo domkyrka

Välsignelse av förstaklassister

Välsignelse av förstaklassister är en gammal tradition. Då samlas familjerna i kyrkan för att tillsammans med församlingen be Gud att ta hand om de nya skoleleverna. Välsignelse betyder att vi tillsammans ber Gud om allt gott: trygghet, hälsa, glädje, vänner och allt som vi tycker att är viktigt.