Samtalsgudstjänst

Olars kyrka

Samtalsgudstjänst kring temat helighet som inramas av musik.

Samtalsgudstjänst kring temat Helighet. Predikan utformas som ett samtal där Heidi Juslin-Sandin, Kent Söderström, Janina Willgren samt Roger Rönnberg och Heidi Jäntti deltar. För musiken står Amanda Oscarsson, Andreas Nygård, Eije Oscarsson m.fl. Teservering efter gudstjänsten där alla deltagare har möjlighet att delta i samtalet.

kaplan
Kyrkogatan 10
02770 Esbo

Hagalunds kyrka

Högmässa

Uppbrottets söndag. Tema: Vaka! Uppbrottets söndag är kyrkoårets nästsista söndag.

Esbo domkyrka

Högmässa

Vi firar högmässa på uppbrottets söndag tillsammans med Heidi Jäntti och Mauriz Brunell. Den här söndagen har temat "Vaka!" och är kyrkoårets nästsista söndag.

Köklax kapell

Lovsångsmässa

Uppbrottets söndag, temat är "Vaka!" I lovsångsmässan på kyrkoårets nästsista söndag medverkar Heidi Jäntti, Mauriz Brunell och lovsångsteamet.