Eternity - konsert med EsVoces

lö 3.11 kl. 15.00

Eternity - konsert med EsVoces Olars kyrka

EsVoces framför modern körmusik med ett evighetsperspektiv

På alla helgons dag den 3 november tänds otaliga ljus på kyrkbacken i Olars. De tänds för att vi vill komma ihåg de som gått före oss över tidens gräns in i evigheten. Eftermiddagskonserten Eternity med kören EsVoces bjuder på en blandning av nordisk och engelsk körmusik som reflekterar över evigheten. Konserten börjar kl. 15 i Olars kyrka och ger oss ett tillfälle att för en stund stilla oss inför just den här dagens mysterium. På konsertprogrammet finns kompositörsnamn som Gjeilo, Chilcott, Gustafsson, Uusberg och Whitacre. Tonsättare som på olika sätt uttryckt evigheten i sin musik. Dessutom medverkar pianisten och kompositören Gustav Nyström med sina egna, fascinerande kompositioner. Den blandade kören EsVoces verkar inom Esbo svenska församling och leds av Håkan Wikman.

Konserten räcker omkring en timme, inträdet är fritt och programmet kostar 10 €.

to 22.11 kl. 18.30

Esbovikens kyrka

Ljuskonsert med Musikinstitutet Kungsvägen

Kammarmusik från olika tider med Musikinstitutet Kungsvägens blåsarelever och lärare
lö 1.12 kl. 18.00

Sökö kapell

Adventskonsert med kören Ecoro

Traditionella advents- och julsånger med Ecoro Dirigent: Mauriz Brunell Orgel & piano: Olli Saari Fritt inträde Program 15 €
ti 4.12 kl. 13.00

Olars kyrka (finska sidan)

De vackraste julsångerna

Vi sjunger de vackraste julsångerna. Pensionärskören Furorna medverkar.