Högmässa på alla helgons dag

lö 3.11 kl. 12.15

Esbo domkyrka

I högmässan läses namnen på alla de församlingsbor som avlidit och jordfästs sedan senaste alla helgons dag upp och ljus tänds. De anhöriga inbjuds speciellt.

Medverkande är Yvonne Terlinden, Mirja von Martens, Nina Kronlund och Eeva-Liisa Malmgren. Allhelgonacafé i Sockenstugan, Kyrkbacksvägen 2 invid Esbo domkyrka, kl. 11-20. Präster och diakoniarbetare från Esbo svenska församling är på plats kl. 13.30-18, det finns möjlighet till samtal. Välkommen!

Högmässa

Tionde söndagen efter pingst. Tema: Trofast förvaltning av Guds gåvor. Vi firar högmässa tillsammans med Mirja von Martens och Mauriz Brunell.

Hagalunds kyrka

Högmässa

Konfirmation av Mataskär 1-skriftskolan med Brita Ahlbeck och Eeva-Liisa Malmgren.
må 19.8 kl. 18.00

Välsignelse av förstaklassister

Välsignelse av förstaklassister är en gammal tradition. Då samlas familjerna i kyrkan för att tillsammans med församlingen be Gud att ta hand om de nya skoleleverna. Välsignelse betyder att vi tillsammans ber Gud om allt gott: trygghet, hälsa, glädje, vänner och allt som vi tycker att är viktigt.