Högmässa på alla helgons dag

lö 3.11 kl. 12.15

Esbo domkyrka

I högmässan läses namnen på alla de församlingsbor som avlidit och jordfästs sedan senaste alla helgons dag upp och ljus tänds. De anhöriga inbjuds speciellt.

Medverkande är Yvonne Terlinden, Mirja von Martens, Nina Kronlund och Eeva-Liisa Malmgren. Allhelgonacafé i Sockenstugan, Kyrkbacksvägen 2 invid Esbo domkyrka, kl. 11-20. Präster och diakoniarbetare från Esbo svenska församling är på plats kl. 13.30-18, det finns möjlighet till samtal. Välkommen!

Hagalunds kyrka

Högmässa

Tredje söndagen i advent. Högmässa tillsammans med Heidi Jäntti och Eeva-Liisa Malmgren. Servering.

Esbo domkyrka

Högmässa

Tredje söndagen i advent. Veteranernas och pensionärernas julkyrka tillsammans med Roger Rönnberg och Håkan Wikman. Servering i församlingsgården där Lucia medverkar.

Köklax kapell

De vackraste julsångerna

Vi sjunger de vackraste julsångerna med Heidi Jäntti och Håkan Wikman.