Högmässa på alla helgons dag

lö 3.11 kl. 12.15

Esbo domkyrka

I högmässan läses namnen på alla de församlingsbor som avlidit och jordfästs sedan senaste alla helgons dag upp och ljus tänds. De anhöriga inbjuds speciellt.

Medverkande är Yvonne Terlinden, Mirja von Martens, Nina Kronlund och Eeva-Liisa Malmgren. Allhelgonacafé i Sockenstugan, Kyrkbacksvägen 2 invid Esbo domkyrka, kl. 11-20. Präster och diakoniarbetare från Esbo svenska församling är på plats kl. 13.30-18, det finns möjlighet till samtal. Välkommen!

Karabacka kapell

Högmässa

Tredje söndagen före fastetiden. Tema: Den oförtjänta nåden. Vi firar högmässa med Brita Ahlbeck och Eeva-Liisa Malmgren.

Högmässa

Tredje söndagen före fastetiden. Tema: Den oförtjänta nåden. I högmässan medverkar Mirja von Martens och Nina Kronlund.

Högmässa

Andra söndagen före fastetiden. Tema: Sådden av Guds ord. Högmässa med Kira Ertman och Håkan Wikman.