Lovsångsmässa

sö 18.11 kl. 16.00

Vi firar lovsångsmässa med Mirja von Martens, Nina Kronlund och lovsångsteamet. Kyrkkaffe.

OBS! Församlingsvalet 2018: Ingen röstning på valdagen 18.11 i Köklax kapell, Esbo  svenska  församlings röstning på valdagen sker enbart i Esbo domkyrkas församlingsgård, Kyrkstranden 2, kl. 11-20.

sö 18.8 kl. 12.15

Esbo domkyrka

Högmässa

Tionde söndagen efter pingst. Tema: Trofast förvaltning av Guds gåvor. Vi firar högmässa tillsammans med Mirja von Martens och Mauriz Brunell.
sö 18.8 kl. 14.00

Hagalunds kyrka

Högmässa

Konfirmation av Mataskär 1-skriftskolan med Brita Ahlbeck och Eeva-Liisa Malmgren.
må 19.8 kl. 18.00

Esbo domkyrka

Välsignelse av förstaklassister

Välsignelse av förstaklassister är en gammal tradition. Då samlas familjerna i kyrkan för att tillsammans med församlingen be Gud att ta hand om de nya skoleleverna. Välsignelse betyder att vi tillsammans ber Gud om allt gott: trygghet, hälsa, glädje, vänner och allt som vi tycker att är viktigt.