Musikinstitutet Kungsvägens körer framför F. Schuberts Mässa i G-dur

fr 29.3 kl. 19.00

Esbovikens kyrka

Schuberts mässa framförs av Musikinstitutet Kungsvägens Storkör, vilken består av körerna Cavatina, Cavata, Pure voices, en del solosångselever samt en relativt stor skara körvana föräldrar och några lärare. Solister är tre solosångselever; Lilja Palmgren, sopran, Otso Sipilä, tenor och Henrik Lindberg, bas. Organist är Peter Peitsalo. Mässan leds av Rabbe Österholm. Förutom mässan framförs av ungdomskörerna Pure Voices, Cavatina och Cavata även några sånger ur respektive körs repertoar. Dirigenter är Minsku Tammela, Christel Österholm och Rabbe Österholm. Vid flygeln sitter Kaj Ekman. De tre solisterna framför även varsin solosång, bl.a ur Messias av G.F. Händel.

Vi uppbär en frivillig kollekt till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

ti 5.11 kl. 12.30

Esbo domkyrka

Orgel-diplomkonsert

Orgelkonsert på dagtid. Mauriz Brunell, orgel. Del 1/2 ti. 5.11 kl. 12.30 Bach, Buxtehude, Pachelbel.
lö 30.11 kl. 18.00

Sökö kapell

Advents- och julkonsert med kören Ecoro

Välkomna att fira lillajul med körmusik!
ti 3.12 kl. 14.00

Esbo domkyrka

Orgel-diplomkonsert

Mauriz Brunells diplomkonsert, del 2.. Olsson, Salonen.