Musikinstitutet Kungsvägens körer framför F. Schuberts Mässa i G-dur

fr 29.3 kl. 19.00

Esbovikens kyrka

Schuberts mässa framförs av Musikinstitutet Kungsvägens Storkör, vilken består av körerna Cavatina, Cavata, Pure voices, en del solosångselever samt en relativt stor skara körvana föräldrar och några lärare. Solister är tre solosångselever; Lilja Palmgren, sopran, Otso Sipilä, tenor och Henrik Lindberg, bas. Organist är Peter Peitsalo. Mässan leds av Rabbe Österholm. Förutom mässan framförs av ungdomskörerna Pure Voices, Cavatina och Cavata även några sånger ur respektive körs repertoar. Dirigenter är Minsku Tammela, Christel Österholm och Rabbe Österholm. Vid flygeln sitter Kaj Ekman. De tre solisterna framför även varsin solosång, bl.a ur Messias av G.F. Händel.

Vi uppbär en frivillig kollekt till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

lö 28.3 kl. 20.20

Earth hour konsert

EsCantores, Martina Brunell ackordeon & Mauriz Brunell
må 30.3 kl. 19.00

Duo von Wachenfeldt & Sundkvist (SE) - RotFest

Intensivt möte mellan barock och folkmusik!
to 2.4 kl. 19.00

Konsert i fastetid med Kammarkören Novena

Novena framför delar ur Faurés Requiem och Kuulas Stabat mater samt musik av bl.a. Kortekangas och Mirolybov. Nina Kronlund, dirigent Markus Malmgren, orgel