Olars kapell

Högmässan i Olars kapell (OBS platsen!) på fjärde söndagen i fastan hålls av Heidi Jäntti och Nina Kronlund. Kyrklunch och värdemetallinsamling för Gemensamt Ansvar.

Efter mässan lunchservering med frivillig avgift som går till insamlingen Gemensamt Ansvar. Vi tar också emot värdemetall för Gemensamt Ansvar: "skrotguld" och udda smycken av guld, silver och brons. Alla intälkter går oavkortade till GA. Välkommen!

Esbo domkyrka

Högmässa

Andra söndagen före fastetiden. Tema: Sådden av Guds ord. Högmässa med Kira Ertman och Håkan Wikman.

Karabacka kapell

Högmässa

Fastlagssöndagen. Tema: Guds kärleks offerväg. Vi firar högmässa med Johan Kanckos och Håkan Wikman.

Esbo domkyrka

Högmässa

Fastlagssöndagen. Tema: Guds kärleks offerväg. I högmässan medverkar Yvonne Terlinden och Nina Kronlund.