Högmässa

Högmässa Esbo domkyrka

Kransnedläggning vid de stupades gravar kl. 11.30. Start från kyrkans huvudingång. Svensk högmässa i Esbo domkyrka kl. 12.15.

Temat för fjärde söndagen efter påsk är "Himmelrikets medborgare i världen". Johan Kanckos och Nina Kronlund medverkar i högmässan. Kyrkkaffe i församlingsgården (OBS platsen!). Välkommen!

to 30.5 kl. 12.15

Esbo domkyrka

Friluftsgudstjänst

Vi firar Kristi himmelsfärds dag med friluftsgudstjänst på gräsmattan invid Sockenstugan. Medverkande är Brita Ahlbeck, Eva Andersson och Eeva-Liisa Malmgren.

Esbo domkyrka

Högmässa

Sjätte söndagen efter påsk. Tema: Väntan på den heliga Anden. I högmässan medverkar Johan Kanckos och Eeva-Liisa Malmgren.
on 5.6 kl. 17.00

Södrik kapell

Andakt och grillkväll

Vi samlas till andakt med Mirja von Martens och Eeva-Liisa Malmgren. Efter andakten äter vi gott kring grillen.