Välsignelse av förstaklassister

må 19.8 kl. 18.00

Välsignelse av förstaklassister Esbo domkyrka

Välsignelse av förstaklassister är en gammal tradition. Då samlas familjerna i kyrkan för att tillsammans med församlingen be Gud att ta hand om de nya skoleleverna. Välsignelse betyder att vi tillsammans ber Gud om allt gott: trygghet, hälsa, glädje, vänner och allt som vi tycker att är viktigt.

Präst är Kira Ertman, kantor är Mauriz Brunell. Tillfället i kyrkan tar ca 30 minuter. Efter stunden i kyrkan bjuder vi på en liten kvällsbit i förrättningskapellet bredvid kyrkan.

Esbo domkyrka

Högmässa med konfirmation av Solvalla 1-skriftskolan

Elfte söndagen efter pingst. Tema: Kallelsetider.

Karabacka kapell

Lätt mässa på Skapelsens söndag

Lätt mässa är en mässa på enkelt och lättfattligt språk. Deltagarna behöver inte nödvändigtvis kunna läsa.

Esbo domkyrka

Högmässa med konfirmation av Solvalla 2-skriftskolan.

Tolfte söndagen efter pingst. Tema: självprövning. Vi firar också Skapelsens söndag. Solvalla 2-skriftskolan konfirmeras.