Välsignelse av förstaklassister

må 19.8 kl. 18.00

Välsignelse av förstaklassister Esbo domkyrka

Välsignelse av förstaklassister är en gammal tradition. Då samlas familjerna i kyrkan för att tillsammans med församlingen be Gud att ta hand om de nya skoleleverna. Välsignelse betyder att vi tillsammans ber Gud om allt gott: trygghet, hälsa, glädje, vänner och allt som vi tycker att är viktigt.

Präst är Kira Ertman, kantor är Maurix Brunell. Tillfället i kyrkan tar ca 30 minuter. Efter stunden i kyrkan bjuder vi på en liten kvällsbit i förrättningskapellet bredvid kyrkan.

fr 21.6 kl. 16.00

Mataskär

Midsommarfest på Mataskär

Traditionell midsommarfest med servering, musikprogram, andakt, allsång i kapellet och flagghissning. Medverkande är Kira Ertman, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren, Nina Wallenius och Tommi Hartikainen. Förhandsanmälan endast för dem som behöver transport.
lö 22.6 kl. 12.15

Esbo domkyrka

Högmässa

I midsommardagens högmässa medverkar Johan Kanckos och Eeva-Liisa Malmgren.

Esbo domkyrka

Högmässa

Temat för andra söndagen efter pingst är "Förgängliga och oförgängliga skatter". I mässan medverkar Yvonne Terlinden och Nina Kronlund.