Familjeklubben Imse Vimse

to 19.9 kl. 09.30

Familjeklubben Imse Vimse Mattby kapell

Välkommen med, du som är hemma på dagtid med baby och/eller småbarn!

Familjeklubben är en öppen grupp som samlas varje vecka. Ingen förhandsanmälan, ingen avgift. Klubben är öppen för alla småbarnsföräldrar. Det är bara att titta in och ta en kopp kaffe eller te tillsammans med andra i samma livssituation.

sektorschef för barn- och familjeverksamheten
Kyrkogatan 10
02770 Esbo

må 21.10 kl. 9.30

Köklax kapell

Familjeklubben i Köklax kapell

Hemma med baby och/eller småbarn? Vill du ha nya kontakter och omväxling i vardagsrutinerna? Kom till familjeklubben, ta en kopp kaffe eller te och umgås med andra i samma livssituation!
ti 22.10 kl. 9.30

Sökö kapell