Esbo Arbis kammarkör, julkonsert

ti 3.12 kl. 19.30

Esbo Arbis kammarkör, julkonsert Köklax kapell

A.Ramirez: Navidad Nuestra, latinamerikansk julmässa i 6 delar för blandad kör, tenorsolist, piano, gitarr, slagverkare. T-J Kyllönen: Pregon op. 14b för kör, piano, slagverkare. Verdi, Händel. Sonninen, Sibelius, Adam.

Tenorsolist är Tuomas Miettola, pianist Anu Kosonen, gitarrist Camilo Pajuelo, slagverkare Markus Jaatinen, Vesa Putkonen. Dirigent är Timo-Juhani Kyllönen. Fritt inträde. Välkommen!

Esbo Arbis

fr 13.12 kl. 18.30

Esbo domkyrka

Kammarkören Novenas 15-årsjubileumskonsert

Kammarkören Novena firar sitt 15 årsjubileum med favoriter ur Händels Messias samt andra julklassiker. Medverkande: Juho Punkeri, tenor Markus Malmgren, orgel Nina Kronlund, dirigent Instrumentensemble
lö 14.12 kl. 15.00

Kalajärvi kapell

De vackraste julsångerna

Vi sjunger tillsammans med Eeva-Liisa Malmgren och Mirja von Martens.
lö 14.12 kl. 16.00

Esbo domkyrka

Musikinstitutet Kungsvägens Julkonsert

På programmet finns traditionella julsånger, folkmusik samt musik av bl.a. J.H. Roman, M. Praetorius och A. Adam.