Familjeklubben sång och lek I Sökö kapell

ti 4.2 kl. 09.30

Sökö kapell

Du som är hemma med små barn: Välkommen till familjeklubben! I familjeklubben stöder vi den kristna fostran och ger barnen möjlighet att på ett tryggt sätt utveckla sina sociala färdigheter i grupp. De vuxna har möjlighet att diskutera och dela tankar med andra i samma livssituation.

Programmet består av andakt, sångstund, fri samvaro, aktuella diskussioner samt pyssel. Deltagarna har möjlighet att äta medhavd lunch/mellanmål. Vi bjuder på kaffe, te och något smått ätbart.

Familjeklubben är avgiftsfri, ingen förhandsanmälan behövs.

sektorschef för barn- och familjeverksamheten
Kyrkogatan 10
02770 Esbo
ledare för familjeverksamheten

ti 28.1 kl. 9.30

Sökö kapell

Familjeklubben Sång och lek i Sökö kapell

to 30.1 kl. 9.30

Mattby kapell

Familjeklubben Imse Vimse i Mattby kapell

Familjeklubb för vuxna med småbarn.