Ekumenisk pilgrimsvandring

lö 22.8 kl. 09.00 - lö 22.8 kl. 15.30
Pilgrimsvandring i Esbo sommartid.
Karmelitklostret , Kvarnträskvägen 3 - Oitans - Ingas prästgård, Ingasvägen 9 - Metodistkyrkan i Grankulla, Bolagsvägen 33.

Ekumenisk pilgrimsvandring lördag 22.8.2020 kl. 9–15 Start kl. 9 i karmelitklostret, Kvarnträskvägen 3. Kl. 9 katolisk mässa i karmelitklostret. (4,2 km promend) Kl. 10.30 Oitans, ortodox vattenvigning (3,8 km promenad) Kl. 12.30 Ingas prästgård, Ingasvägen 9. Andakt. Lätt lunch 5 €. (3,4 km promenad) Kl. 15 Metodistkyrkan i Grankulla, Bolagsvägen 33. Bönestund.

Esbo stift samt de lutherska församlingarna i Esbo och Grankulla.
Utrustning och kläder enligt väder, vattenflaska, skor som passar för vandring och kontanter för betalning av lunchen. Vandringens längd är ca 12 km
Välkommen med för att vandra tillsammans!

Arrangör

Arrangörer är den ekumeniska kommittén i Esbo, Helsingfors ortodoxa församling, Studium Catholicum, Grankulla metodistförsamling,  Esbo stift samt de lutherska församlingarna i Esbo och Grankulla