Mataskär

Mataskärsvägen 3, 02380 Esbo
044 979 3388 (Kamb Catering, bokning av Mataskärs kapell och lägergård)

Mataskär

Mataskär i södra Esbo är en naturskön liten holme med broanslutning. Holmen är ca tre hektar stor. När Mataskärstiftelsen köpte området 1968 fanns där en gammal skolbyggnad, vars äldsta delar är från 1896, en gårdskarlsbyggnad och en bastu. År 1977 utvidgades inkvarteringskapaciteten med ett logement. I dag kan Mataskär inkvartera sammanlagt 50 personer.

Under sommaren använder Esbo svenska församling och Grankulla svenska församling Mataskär som lägerområde. Under vår, höst och vinter hyrs lägergården också ut till andra arrangörer för dop, bröllop och familjefester på Mataskär. Firmor, föreningar, körer och klubbar kan ordna seminarier, läger och möten med kost och logi.

Mataskär ägs och förvaltas av Mataskärstiftelsen. Bokningarna sköts av Kamb Catering.

Mer information: www.mataskar.fi

Bokningar:

Kamb Catering sköter bokningar, catering och gårdskarlsuppgifter på Mataskärs lägercentrum och i Mataskärs kapell.

E-post: kambcatering@gmail.com

Läge på kartan

fr 21.6 kl. 16.00

Mataskärsvägen 3, 02380 Esbo

Midsommarfest på Mataskär

Traditionell midsommarfest med servering, musikprogram, andakt, allsång i kapellet och flagghissning. Medverkande är Kira Ertman, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren, Nina Wallenius och Tommi Hartikainen. Förhandsanmälan endast för dem som behöver transport.
må 22.7.2019 kl. 9.00 - ti 23.7.2019 19.30 kl. 19.30

Mataskärsvägen 3, 02380 Esbo

Seniorläger på Mataskär

Välkommen till två härliga lägerdagar för daglediga och seniorer. Priset för två dagar är 50 e och en dag 30 e för medlemmar i församlingen.