"Vad pratar ni om?"

ti 30.1 kl. 18.30 - kl. 20.00

Olars kyrka

Vi för aktuella samtal inom kyrkan tillsammans med en inbjuden gäst och med ett tema för kvällen. Kvällens gäst är journalist och författare Sofia Torvalds och vi diskuterar hennes nya bok "Två kors och en fisk". Musik och sång med Amanda Oscarsson, Jacinta Damström och Andreas Nygård..

Kyrkoherde Roger Rönnberg leder samtalen där församlingen får delta. För den som har möjlighet inleds kvällen kl.17.30 med servering (sallad, bröd och kaffe/te.)

to 19.7 kl. 8.00

Mataskär

Läger för daglediga och seniorer

Vi diskuterar aktuella händelser, gör en egen Frälsarkrans, badar bastu, går en pilgrimsvandring i frälsarkransanda i den vackra naturen och njuter av varandras härliga sällskap.
to 19.7 kl. 10.30

Folkhälsanhuset i Hagalund

Samtalsgruppen Kristen tro i vardagen

Vi samtalar kring tro och andliga upplevelser. Arrangörer är Esbo svenska församling och Folkhälsan.Ledare är kaplan Heidi Jäntti, Esbo svenska församling.
ti 24.7 kl. 13.00

Olars kyrka

Sommarträff

Andakt, kaffe med tilltugg, program och samvaro.