Du som är hemma med små barn: Välkommen till  familjeklubbarna!

I familjeklubben stöder vi den kristna fostran och ger barnen möjlighet att på ett tryggt sätt utveckla sina sociala färdigheter i grupp. De vuxna har möjlighet att diskutera och dela tankar med andra i samma livssituation.

Programmet består av andakt, sångstund, fri samvaro, aktuella diskussioner samt pyssel. Deltagarna har möjlighet att äta medhavd lunch/mellanmål. Familjeklubbarna är avgiftsfria och ingen förhandsanmälan behövs.

I familjeklubben samlas vi förmiddagstid kl. 9.30-11.30

Förändringar meddelas på den här webbplatsen och på sociala medier.
Vi tar hänsyn till varandra; kommer friska till verksamheten. Vi tvättar händerna vid ankomsten.

Familjeklubb i rörelse

Den tvåspråkiga familjeklubben i rörelse kommer att träffas två lördagsförmiddagar på Silkesängen i Hagalund.

Det första tillfället är i början av april lö 6.4 och det andra mot slutet av maj lö 25.5

Tidpunkten är kl. 10-11.30.

Platsen kommer att vara utmärkt med flaggor. Ett annat alternativ är att promenera tillsammans i grupp från Hagalunds kyrka kl. 9.45 till Silkesängen.
Frågor? Barnledare Martin LundbergÖppna länk i ny flik svarar gärna.

Tag kontakt

t.f. ledare för familjeverksamheten