Körer i Esbo svenska församling 2019

Vår församling har ett digert utbud av körverksamhet. Allt från barnkörer till körer för vuxna och seniorer. Samtliga körer erbjuder under denna termin en motiverad och motiverande verksamhet för alla som är intresserade av körsång. Körerna tar ständigt emot nya sångare. Välkommen med i en motiverande frivilligverksamhet!

Våra körer övar enligt följande

EsVoces övar mer projektbetonat under de kommande terminerna. Detaljinfo under fliken EsVoces.

Kråksången övar i regel på onsdagar kl. 17.30–19.45 i Esbo domkyrkas församlingsgård, Kyrkstranden 2.

Barnkören Stämsökarna övar torsdagar kl. 15.45–16.30 i Sökö kapell, Sökögränden 3.

Den nya barnkören i Karabacka kapell Karabackavägen 12, övar torsdagar kl. 16–16.45.

Kammarkören Novena övar torsdagar kl. 18.15–21.15 i Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4.

Kollage