Dop

Välkommen till världen - välkommen till församlingen! Genom dopet blir barnet en del av gemenskapen i kyrkan och i hemförsamlingen. Dopet är en gåva som ger trygghet, stöd och glädje för både små och stora.

Mer information hittar du i dopbroschyren

Kyrkliga förrättningar sköts med undantagsarrangemang p.g.a. coronaviruset. Fr.o.m. 1.6 kan högst 50 personer inkl. personal vara närvarande i församlingarnas utrymmen, men så att ett tillräckligt säkerhetsavstånd mellan deltagarna garanteras. Fr.o.m. 1.7 kan man igen ordna  dopkaffen i församlingens utrymmen, men säkerhetsavstånden bör beaktas.

Bokning av dop: Esbo församlingars bokningstjänster. T.o.m, 31.8.2020 kundbetjäning endast per telefon och e-post.
09 8050 2601, varauspalvelut.espoo@evl.fi
måndag-tisdag kl. 9-15,onsdag-torsdag kl. 9-12, fredagar stängt.

En dopskål på ett bord med vit duk, en ljusstake med ett tänt ljus, en blombukett och en bibel.
Foto: Antti Rintala