Kråksången

Kråksången grundades hösten 1999. Det är en vuxenkör för människor som anser sig inte kunna sjunga. Kören har just nu ca 90 mer eller mindre aktiva sångare. På övningarna brukar kören mönstra omkring 45-70 korister. Vi har ca 10 övningskvällar per termin och uppträder 1-3 gånger per termin. Uppträdandena är inte obligatoriska. I Kråksången lär man sig sångteknik och andning genom seriöst arbete men dock med glimten i ögat. Repertoaren omfattar allt från psalmer till schlager. Inga inträdesprov eller andra krav ställs för att bli sångare i kören.

Kråksången övar onsdagar kl. 17.30-19.45 i Esbo domkyrkas församlingsgård (Kyrkstranden 2).
Ledare är Eeva-Liisa “Elsa” Malmgren, tfn 040 5311049, eeva-liisa.malmgren@evl.fi

Vill du vara med? Anmäl dig direkt till körledaren per telefon eller e-post! Hjärtligt välkommen!

Kråksången uppträder följande gång:

Tag kontakt

kantor