Senior eller dagledig?

Har du all tid i världen? Vill du dela med dig av den och av dig själv och hitta en ny gemenskap?Under sommaren ordnas samlingar för daglediga i Olars kyrka, 22-23.7 är det dagsläger på Mataskär och i början av september startar träffarna i kyrkor och kapell på nytt efter sommarpausen. Välkommen med!

Sommarsamlingar för daglediga

Vi träffas följande tisdagar kl. 13–14.30 i Olars kyrka, svenskasidan, Olarsbäcken 4:

4.6.
18.6.
2.7.
16.7.
30.7.
13.8.

Andakt, program, trevlig samvaro och kaffe/te med dopp. Välkommen!

Du är en pärla!

Välkommen till två härliga lägerdagar för daglediga och seniorer 22–23.7.2019 på Mataskärs lägercentrum, Mataskärsvägen 3, på Sommaröarna!

Årets läger är ett dagsläger, vilket betyder att man åker hem på kvällen och kommer tillbaka på morgonen följande dag.

Första dagen, måndag 22 juli, börjar vi med kaffe kl. 10 och åker hem kl. 19.30. På tisdag 23 juli börjar vi med gemensam frukost kl. 9 och avslutar dagen efter mässa i kapellet och kvällste kl. 19.30.

Vi har program både inne och ute i den sköna naturen, kring temat "Du är en pärla". Bada bastu, spela spel, diskutera och ”bara vara” finns bl.a. med i programmet.

Priset för två dagar är 50 € och en dag 30 € för medlemmar i Esbo svenska församling. Övriga betalar 60 € för två dagar och 40 € för en dag. Fakturan skickas hem.

Ta med dig handduk och badkläder samt kläder och skor enligt väder.

OBS! Om du har svårt att klara dig på egen hand, önskar vi att du har en egen assistent med dig.

Anmäl dig senast 28.6 till Emma Mård, 050 472 8717 eller diakoni.esbosvenska@evl.fi

Vill du delta i gemensam taxitransport? Säg till när du anmäler dig. Transporten ingår i priset!

Till de anmälda skickas vecka 28 ett brev med lägerdagarnas program.

Hoppas vi ser just DIG på lägret!

önskar

Anne, Taina, Emma, Iris och Annica

Syrenkvist, kaffekopp, bok och glasögon.
Seniorer.

Samlingar för seniorer & daglediga kl. 13-14.30, start efter sommarpausen fr.o.m. 3.9.2019

• Köklax kapell, Handelsbacken 1, varannan tisdag, jämna veckor.
  • Karabacka kapell, Karabackavägen 12, varannan torsdag.
  • Träffdax i Köklax kapell varannan tisdag, ojämna veckor. Vi handarbetar och stöder Hoppets Stjärna.
  • Kalajärvi kapell, Höstglödsängen 3, varannan torsdag.
  • Södriks kapell, Kirstivägen 24.

Församlingslunch i Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4. Pris 5 €.

Handarbetsgruppen Symamsellerna i Vita huset, Prästgårdsgränden 1, varje tisdag kl. 16–19 med paus under sommaren.  Vi handarbetar för internationell diakoni och mission. Mer info: Nina Wallenius, 050 432 4323, nina.wallenius@evl.fi

diakoniarbetare
Kyrkogatan 10
02770 Esbo