"Vad pratar ni om?"

ti 10.4 kl. 18.30 - kl. 20.00

Olars kyrka

Vi för aktuella samtal inom kyrkan tillsammans med inbjuden gäst och ett tema för kvällen. Kvällens gäst är verksamhetsledaren för Finska Missionssällskapet Rolf Steffansson och temat är mission.

Diskussionen leds av kyrkoherde Roger Rönnberg och församlingen har möjlighet att delta. Musik och sång av Amanda Oscarsson, Eije Oscarsson och Andreas Nygård. Servering av sallad, bröd och kaffe/te kl.17.30 i församlingssalen.

to 19.7 kl. 8.00

Mataskär

Läger för daglediga och seniorer

Vi diskuterar aktuella händelser, gör en egen Frälsarkrans, badar bastu, går en pilgrimsvandring i frälsarkransanda i den vackra naturen och njuter av varandras härliga sällskap.
to 19.7 kl. 10.30

Folkhälsanhuset i Hagalund

Samtalsgruppen Kristen tro i vardagen

Vi samtalar kring tro och andliga upplevelser. Arrangörer är Esbo svenska församling och Folkhälsan.Ledare är kaplan Heidi Jäntti, Esbo svenska församling.
ti 24.7 kl. 13.00

Olars kyrka

Sommarträff

Andakt, kaffe med tilltugg, program och samvaro.