Barn under skolåldern

Barn i åldern 2-5 år är välkomna till dagklubben.

Barn under skolåldern, också spädbarn, kan också vara med i familjeklubbarna tillsammans med sina föräldrar. Det är gratis att vara med i familjeklubbarna och ingen förhandsanmälan behövs.

Dagklubbsbarnen leker

Dagklubbar 2018

Dagklubbarna tar emot barn i åldern 2-5 år och samlas på förmiddagarna 2-4 gånger/vecka.

Dagklubben är ...

... aktivitet. Dagklubben är en del av församlingens småbarnsfostran för 3-5-åringar. Målet är att hjälpa barnen att växa och utvecklas både som personligheter och i grupp och stöda familjerna i den kristna fostran. I dagklubben leker vi, sjunger, rör på oss och pysslar. Barnledarna planerar programmet utgående från barnets och hela gruppens behov.

... stillhet. När ljuset tänds har vi en lugn och stilla stund tillsammans. Barnen får höra berättelser ur Bibeln och bekanta sig med kyrkoårets fester. Barnledarna lyssnar på barnens frågor, tankar och funderingar – tillsammans får vi uppleva en glimt av det heliga.

... kompisar. Dagklubben är en trygg plats där barnet kan växa och utvecklas tillsammans med andra. De vänskapsförhållanden som börjar i klubben är viktiga. I gruppen får barnet uppleva gemenskap och glädje, lär sig fungera tillsammans med andra, dela med sig och ta hänsyn.

... samarbete. Ömsesidig tillit och respekt är nyckelord i samarbetet mellan barnledarna och föräldrarna. Dagklubbens dörrar är alltid öppna för föräldrarna när det finns behov av samtal och diskussion. Barnledarna berättar gärna om hur vardagen ser ut i klubbarna och vad vi gör där.

Klubbar för barn

Anmälningar till hösten 2018

Dagklubbarna för 2-5-åringar tar emot anmälningar till hösten 2018.

Elektronisk anmälning 1.3 - 3.4.2018

OBS! Också de barn som redan har en klubbplats måste anmälas på nytt!

Klubbarna samlas på förmiddagarna 2 – 3 gånger per vecka. I dagklubben har vi planerad småbarnspedagogik och utbildade barnledare. Avgiften beror på antalet klubbtimmar per vecka. Alla klubbar börjar 13.8.2018.

Om vi får tillräckligt med anmälningar har vi verksamhet på följande platser i höst:

• Carlberg, Ungdomsvägen 10, Gammelgård
  • Esbovikens kyrka, Skeppargatan 8
  • Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4
  • Esbo domkyrkas församlingsgård, Kyrkstranden 2

Alla klubbar börjar 13.8.2018.

Avgifter:

För församlingsmedlemmar
3 x 3 timmar/vecka 100 €/termin
2 x 3 timmar/vecka 67 €/termin
1 x 3 timmar/vecka 34 €/termin

För icke-medlemmar:
3 x 3 timmar/vecka 120 €/termin
2 x 3 timmar/vecka 80 €/termin
1 x 3 timmar/vecka 40 €/termin

sektorschef för barn-, familje- och ungdomsverksamheten
Kyrkogatan 10
02770 Esbo
barnledare
Kyrkogatan 10
02770 Esbo

• Carlberg, Ungdomsvägen 10, Gammelgård
  • Esbovikens kyrka, Skeppargatan 8
  • Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4
  • Esbo domkyrkas församlingsgård, Kyrkstranden 2

Alla klubbar börjar 13.8.2018.