EsVoces önskar God Jul

Vi i EsVoces tillönskar alla en riktigt fridfull och God Jul samt ett Gott Nytt År!

Välkommen med!

EsVoces

EsVoces har en egen hemsida på adressen www.esvoces.wordpress.com.

Sidan innehåller mer material om kören och fungerar också som ett interna verktyg för koristerna.

Vårterminens övningar startar onsdag 10.1.2018 kl. 18 i Olars kyrka, svenska sidan, Olarsbäcken 4, 02200 Esbo Nya sångare är ständigt välkomna! Kören dirigeras under våren av Håkan Wikman och på programmet finns ett antal uppträdanden, bl a konserten Earth Hour lördagen den 24.3.2018 kl. 20.20 i Esbo domkyrka. Repertoaren kommer även under den här terminen att bygga på ny, intressant körmusik gjord av aktuella yngre tonsättare.

Välkommen med i en garanterat inspirerande kör! Vill du veta mer kontakta dirigent Håkan Wikman 040 531 1043 hakan.wikman (at) evl.fi

Om EsVoces

Den blandade kören EsVoces grundades 1995 och gick först under benämningen Esbo kyrkokör. Kören verkar inom Esbo svenska församling och dess målsättning är att framföra mångsidig musik i församlingens gudstjänster och vid konserter. Kören har en bred repertoar och gör musik med hänsyn till kyrkans långa tradition, men söker också nya uttryck och framför musik allt från gregorianiken via renässansen och barocken till moderna verk.

Kören har gjort flera utlandsresor, bl.a. till Österrike, Estland, Norge och Sverige. Kören har deltagit i de inhemska och Nordiska kyrkosångsfesterna. Kören samarbetar aktivt med andra körer och har framfört flera av de stora klassiska kyrkomusikverken och sjunger också mycket a capella.