ESmusik

Musiken i Esbo svenska församling

Välkommen till musikens hemsidor. Vi strävar till att erbjuda en så mångsidig musikverksamhet som möjligt och vi hoppas att du hittar något här som tilltalar just dej. Om du själv vill vara med och musicera tillsammans med andra har vi flera körer som ständigt är öppna för nya medlemmar. Vill du gå på konsert har du möjlighet att så gott som året runt lyssna på musik i våra kyrkor, och för det mesta dessutom helt gratis. I våra vanliga mässor och gudstjänster bjuder vi på olika typer av musik och försöker uppmuntra alla deltagare att frimodigt stämma in i sången och musiken.

Vi har en synnerligen intensiv musikperiod på gång just den här tiden på året. Vi bjuder på ett digert urval julkonserter och åtskilliga tllfällen med de vackraste julsångerna. Välkomna!

måndag 18.12.2017 kl. 19 DE VACKRASTE JULSÅNGERNA  i Esbo domkyrka

tisdag 19.12.2017 kl. 18 STJÄRNAN I ÖSTER - JULKONSERT MED FURORNA i Olars kyrka (finska sidan)

onsdag 20.12.2017 kl. 13 DE VACKRASTE JULSÅNGERNA DAGTID i Olars kyrka (finska sidan)

Välkomna till våra musikevenemang och välkommen med i vår musikverksamhet. Hoppas du hittar något som tilltalar just dej och tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer info.

Nina, Eeva-Liisa, Anne & Håkan

Olars