Kråksången

Kråksången grundades hösten 1999. Det är en vuxenkör för människor som anser sig inte kunna sjunga. Kören har just nu ca 90 mer eller mindre aktiva sångare. På övningarna brukar kören mönstra omkring 45-70 korister. I Kråksången lär man sig sångteknik och andning genom seriöst arbete men dock med glimten i ögat. Repertoaren omfattar allt från psalmer till schlager. Inga inträdesprov eller andra krav ställs för att bli sångare i kören.

Kråksången övar onsdagar kl. 17.30-19.45 i Esbo domkyrkas församlingsgård (Kyrkstranden 2). Ledare är Eeva-Liisa “Elsa” Malmgren, tfn 040 5311049, eeva-liisa.malmgren@evl.fi

KOMMANDE EVENEMANG

Sö 28.1.2018 kl. 10.00
Berghälls kyrka

Armoa! Kråksången medverkar i en gudstjänst i samarbete med Sibelius-Akademins kyrkomusikavdelning och Berghälls finska församling.

Kimukööri, kammarkören Incanto och Medborgarorkestern
Jukka Jokitalo, kapellmästare