Ämbetsbetyg och släktutredningar

Beställningar

När du behöver ett ämbetsbevis kan du beställa det

OBS! Församlingarna i Esbo och Grankulla sköter inte mera ämbetsbevis eller släktutredningar!

Ämbetsbeviset är i allmänhet avgiftsbelagt. Mer information om kostnaderna finns i prislistan här nedanför. Ämbetsbevis behövs inte längre för pass och körkort.

Släktutredning eller släktforskning kan du beställa genom att kontakta regioncentralregistret i Esbo,

Regionscentralregistret betjänar medlemmarna i församlingarna i Esbo samt Grankulla svenska församling, Kauniaisten suomalainen seurakunta, Lojo församling, Karkkilan seurakunta, Sjundeå svenska församling och Siuntion suomalainen seurakunta.

Läs också kyrkostyrelsens Information om släktutredning inför bouppteckning.

Leveranstid

Ämbetsbevis som innehåller personliga uppgifter postas samma dag eller dagen efter att de har beställts. Leveranstiden för släktutredningar är ca 6-8 veckor.

Avgifterna för släktutredningar (t.ex. för bouppteckning) finns i prislistan här nedanför.

Avgifter för ämbetsbevis fr.o.m. 1.1.2020

De här avgifterna tillämpas på beställningar av ämbetsbevis fr.o.m. 1.1.2020.

>> Prislista fr.o.m. 1.1.2020