OBS! Esbo svenska församlings startsida är www.esboforsamlingar.fi. Där hittar du veckans program och annat aktuellt!

Kyrkoherden har ordet:

Här bor hoppet – det känns väldigt aktuellt denna vår. Efter att ha levt en konstig, annorlunda vardag i mer än ett år nu, så känns det viktigt att hålla hoppet levande. Hoppet om en ljusare framtid, hoppet om en tid då vi kan träffas tryggt, utan att oroa oss för smitta, hoppet om en vardag med simhallsbesök, spontana utfärder till något café och strosande mellan bokhyllorna i närbiblioteket, hoppet om en tid då oron inte skuggar vår tillvaro. Hoppet bor här, bland oss människor, mitt i livet. Hoppet ger oss frid, lugn och framtidstro. Vad betyder hoppet för dig?

Kira Ertman, kyrkoherde

På Esbo svenska församlings ingångsssida www.esboforsamlingar.fi

hittar du aktuella evenemang, kontaktuppgifter m.m. Sidan är också Esbo kyrkliga samfällighets gemensamma svenska startsida.

Esbo svenska församlings verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner:

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsplan 2019-2021

Kyrkoherde Kira Ertman vid altartavlan i Karabacka kapell.

Lokaler och platser i närheten

Esbo domkyrka

Bläddra bland lokaler