OBS! Esbo svenska församlings startsida är www.esboforsamlingar.fi. Där hittar du veckans program och annat aktuellt!

Kyrkoherden har ordet:

Vi har inlett ett nytt år. Efter nyårsnattens fyrverkerier och tomtebloss är det dags att blicka framåt.

I församlingen ser vi framemot ett helt vanligt år, med all verksamhet som vi hoppas på att få ha i normal ordning, utan pandemirestriktioner eller annat som rör till det. Klubbar, körer och samlingar är igång, högmässor firas i Esbo domkyrka, Olars kyrka och i Karabacka kapell. Konfirmandverksamheten startar i januari. Under årets lopp hoppas vi få fira födelsedagsfester, få ordna läger i olika format och mycket annat. Vi ser framemot att få träffa er i samband med dop, bröllopsfester och jordfästningar, för även de hör livet till.

Jag önskar att det nya året har börjat väl. Jag önskar dig välsignat och gott nytt år!

Kira Ertman, kyrkoherde

Vi informerar om allt aktuellt i Kyrkpressen, på våra hemsidor och i våra kanaler på sociala medier. Du kan också ringa församlingens kansli och fråga vad som är på gång.

Corona-anvisningar för Esbo svenska församling.

På Esbo svenska församlings ingångsssida www.esboforsamlingar.fi

hittar du aktuella evenemang, kontaktuppgifter m.m. Sidan är också Esbo kyrkliga samfällighets gemensamma svenska startsida.

Esbo svenska församlings verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner:

Verksamhetsberättelse 2021

Verksamhetsplan 2019-2021

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2017

Kyrkoherde Kira Ertman vid altartavlan i Karabacka kapell.

Lokaler och platser i närheten

Esbo domkyrka

Bläddra bland lokaler