OBS! Esbo svenska församlings startsida är www.esboforsamlingar.fi. Där hittar du veckans program och annat aktuellt!

Kyrkoherden har ordet:

Mitt i den mörkaste vintern firar vi den kanske största högtiden under året. Vi inleder firandet redan under adventstiden, då vi tänder ljus, dekorerar våra hem, hänger upp ljusslingor som lyser upp den mörka gården.

Vi förbereder en stor fest. Men orsaken till den stora festen är ett litet barn. Ett litet barn som föddes i ett enkelt stall i den lilla staden Betlehem.

Det lilla barnet blev hela världens ljus. Så viktig att vi firar hans födelsedag ännu idag, 2000 år senare. Han är som en liten låga, som ändå är så stark att den övervinner mörkret.

Du är hjärtligt välkommen med!

Vi informerar om allt aktuellt i Kyrkpressen, på våra hemsidor och i våra kanaler på sociala medier. Du kan också ringa församlingens kansli och fråga vad som är på gång.

Kira Ertman, kyrkoherde

På Esbo svenska församlings ingångsssida www.esboforsamlingar.fi

hittar du aktuella evenemang, kontaktuppgifter m.m. Sidan är också Esbo kyrkliga samfällighets gemensamma svenska startsida.

Esbo svenska församlings verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner:

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsplan 2019-2021

Kyrkoherde Kira Ertman vid altartavlan i Karabacka kapell.

Lokaler och platser i närheten

Esbo domkyrka

Bläddra bland lokaler