OBS!  Esbo svenska församlings startsida: www.esboforsamlingar.fi

Kyrkoherden har ordet:

Omsorg om varandra under oxveckorna

Oxveckorna efter julen har inletts. I år inleddes de med snöstorm och riktig vinter, som känns uppfriskande eftersom förra vintern var mera vattnig än snöig i Esbo. Skridskorna och pulkorna är framplockade och barnens glada tjut hörs ute i backarna och på isarna.

Oxveckorna känns som riktiga, tunga oxveckor i år eftersom coronaosäkerheten pinar oss fortfarande. Vi följer med situationen dagligen och hoppas på att den normala verksamheten kan sätta igång snarast möjligt, genast när det är tryggt för alla. Följ med oss på sociala medier och på vår hemsida, där uppdaterar vi det senaste. Du kan också ringa församlingens kansli, tfn. 09-8050 3000, på vardagar kl. 9-13 och kolla upp hur verksamhetssituationen ser ut.

Så länge som församlingen inte får samlas för att fira högmässa i kyrkan alla tillsammans, så kommer vi att streama gudstjänsterna. Du är välkommen med till den gemenskapen!

Vår omsorg för varandra står fast. Du kan kontakta församlingens anställda per telefon eller e-post, de flesta också med WhatsApp. Kontaktuppgifterna hittar du här

Med orden i Karl Alfred Melins (1849 - 1919) dikt ”Snökristaller” önskar jag Dig trevlig vinter och kraft till oxveckorna.

Af snökristaller klara

står fältet prydt;