OBS! Esbo svenska församlings startsida är www.esboforsamlingar.fi. Där hittar du veckans program och annat aktuellt!

Kyrkoherden har ordet:

Hej!
Det är höst igen, min favoritårstid. Jag tycker att det är skönt när kvällarna blir mörkare, man får tända ljus och njuta av skymningen hemma i soffan. Jag älskar färgerna som hösten hämtar med sig. Träden skiftar i gult, grönt, rött och brunt. Det känns fylligt och festligt, som ett lyxigt avsked före vinterns gråa och mörka toner.

Jag hoppas att din höst har börjat bra och att den för med sig goda saker. Verksamheten i församlingen kör igång efter coronatidens långa paus. Du är hjärtligt välkommen med! Vi informerar om allt aktuellt i Kyrkpressen, på våra hemsidor och i våra kanaler på sociala medier. Du kan också ringa församlingens kansli och fråga vad som är på gång.

Kira Ertman, kyrkoherde

Kyrkoherde Kira Ertman