Coronaviruspandemins inverkan på Esbo församlingars verksamhet och betjäning

Personbegränsningar vid folksamlingar upphör 1.10.2021. Detta innebär att antalet besökare i församlingens lokaler begränsas inte.

Ansiktsmasker bör användas vid församlingarnas evenemang inomhus. Vänligen ta med egen mask! Rekommendationen om ansiktsmask gäller alla som fyllt 12 år. Alla deltagare har möjlighet att desinficera sina händer genast vid ankomsten. Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har luftvägssymtom. På det här sättet bryr vi oss om och skyddar varandra och speciellt dem som hör till riskgrupperna.
 Vi följer myndigheternas anvisningar.  Myndigheternas beslut kan leda till förändringar i verksamheten.

Kundbetjäning

De anställda är anträffbara per telefon och e-post.

Esbo regioncentralregister och Esbo församlingars servicecentral betjänar tills vidare endast per telefon och elektroniskt. Kontaktuppgifter under information-kansli

Esbo svenska församlings kansli betjänar per telefon måndag-fredag kl. 9-13. Öppet för besök måndag och torsdag kl. 9-13 eller enligt överenskommelse.

Hjälp och stöd

Om du behöver samtalsstöd kan du tala med en präst eller diakon, kontaktuppgifter finns under Stöd och hjälp i livet

Esbo svenska församlings präster och diakoniarbetare.

Du kan också kontakta Kyrkans samtalstjänst0400 22 11 80.

Ansiktsmask, rena händer, utsträckta händer.