Mässa med små och stora

Esbo domkyrka

Barnkören Stämsökarna med sin dirigent Eeva-Liisa Malmgren medverkar i mässan med små och stora på Mors dag. Präst är Yvonne Terlinden.

Morsdagslunch i Esbo domkyrkas församlingsgård, Kyrkparken 2, efter mässan. Frivillig avgift till förmån för missionen. Hjärtligt välkommen!

Högmässa

Vi firar högmässa med avskedsfest för kyrkoherden. Liturg Roger Rönnberg och Kira Ertman, predikan Roger Rönnberg.

Olars kyrka

Ekumenisk vesper

Ekumenisk vesper som avslutning på den traditionella pilgrimsvandringen från Hagalund till Olars under den ekumeniska böneveckan för kristen enhet. Brita Ahlbeck, broder Marie-Augustin Laurent-Huyghues-Beaufond, Eeva-Liisa Malmgren, Yvonne Terlinden

Högmässa

Tredje söndagen efter trettondag. Tema: Jesus väcker tro. Vi firar högmässa med Kira Ertman och Håkan Wikman.