Ekumenisk vesper

Olars kyrka

Ekumenisk vesper som avslutning på den traditionella pilgrimsvandringen från Hagalund till Olars under den ekumeniska böneveckan för kristen enhet. Brita Ahlbeck, broder Marie-Augustin Laurent-Huyghues-Beaufond, Eeva-Liisa Malmgren, Yvonne Terlinden.

Vandringen startar kl 16.00 med gemensam bön i Hagalund lutherska kyrka (Kyrkostigen 6).

Efter vespern kvällste med diskussion kring temat "Det rätta, endast det rätta, ska vara din strävan." Församlingspastor Yvonne Terlinden och broder Marie-Augustin inleder.

on 27.3 kl. 17.30

Södrik kapell

Matkväll, andakt och trevlig samvaro

GA-matkväll med Östersjötema.

Karabacka kapell

Högmässa

Fjärde söndagen i fastan. Tema: Livets bröd. Vi firar högmässa med Mirja von Martens och Eeva-Liisa Malmgren.

Olars kapell

Högmässa

Högmässan i Olars kapell (OBS platsen!) på fjärde söndagen i fastan hålls av Yvonne Terlinden och Nina Kronlund. Kyrklunch och värdemetallinsamling för Gemensamt Ansvar.