Ekumenisk vesper

Olars kyrka

Ekumenisk vesper som avslutning på den traditionella pilgrimsvandringen från Hagalund till Olars under den ekumeniska böneveckan för kristen enhet. Brita Ahlbeck, broder Marie-Augustin Laurent-Huyghues-Beaufond, Eeva-Liisa Malmgren, Yvonne Terlinden.

Vandringen startar kl 16.00 med gemensam bön i Hagalund lutherska kyrka (Kyrkostigen 6).

Efter vespern kvällste med diskussion kring temat "Det rätta, endast det rätta, ska vara din strävan." Församlingspastor Yvonne Terlinden och broder Marie-Augustin inleder.

lö 25.5 kl. 15.00

Olars kyrka (finska sidan) , Olars kyrka, finska sidan

Högmässa med konfirmation av påskskriftskolan

I högmässan medverkar Johan Kanckos och Eeva-Liisa Malmgren samt de ungdomsarbetsledare, assistenter och hjälpledare som deltagit i påskskriftskolan.

Karabacka kapell

Högmässa

Femte söndagen efter påsk. Tema: Hjärtats samtal med Gud. Sommarpsalmsöndagen.

Esbo domkyrka

Högmässa

Femte söndagen efter påsk. Tema: Hjärtats samtal med Gud. Sommarpsalmsöndagen.