Ekumenisk vesper

Olars kyrka

Ekumenisk vesper som avslutning på den traditionella pilgrimsvandringen från Hagalund till Olars under den ekumeniska böneveckan för kristen enhet. Brita Ahlbeck, broder Marie-Augustin Laurent-Huyghues-Beaufond, Eeva-Liisa Malmgren, Yvonne Terlinden.

Vandringen startar kl 16.00 med gemensam bön i Hagalund lutherska kyrka (Kyrkostigen 6).

Efter vespern kvällste med diskussion kring temat "Det rätta, endast det rätta, ska vara din strävan." Församlingspastor Yvonne Terlinden och broder Marie-Augustin inleder.

Esbo domkyrka

Högmässa

Vi firar högmässa med avskedsfest för kyrkoherden. Liturg Roger Rönnberg och Kira Ertman, predikan Roger Rönnberg.

Esbo domkyrka

Högmässa

Tredje söndagen efter trettondag. Tema: Jesus väcker tro. Vi firar högmässa med Kira Ertman och Håkan Wikman.