Ekumenisk vesper

Olars kyrka

Ekumenisk vesper som avslutning på den traditionella pilgrimsvandringen från Hagalund till Olars under den ekumeniska böneveckan för kristen enhet. Brita Ahlbeck, broder Marie-Augustin Laurent-Huyghues-Beaufond, Eeva-Liisa Malmgren, Yvonne Terlinden.

Vandringen startar kl 16.00 med gemensam bön i Hagalund lutherska kyrka (Kyrkostigen 6).

Efter vespern kvällste med diskussion kring temat "Det rätta, endast det rätta, ska vara din strävan." Församlingspastor Yvonne Terlinden och broder Marie-Augustin inleder.

lö 21.9 kl. 15.00

Grankulla kyrka

Högmässa med konfirmation av Mataskär 4 skriftskolan

I konfirmationshögmässan i Grankulla kyrka (OBS platsen!) Kavallvägen 3, medverkar Mirja von Martens, Mauriz Brunell och de hjälpledare och lägerassistenter som deltog i skriftskolan.

Köklax kapell

Lovsångsmässa

Välkommen till lovsångsmässan på femtonde söndagen efter pingst!

Esbo domkyrka

Kvällsmässa

Vi firar kvällsmässa i medeltida stil i samband med Höst-Mattsmarknaden vid Esbo domkyrka.