Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora Esbo domkyrka

Vi firar gudstjänst med små och stora med Kira Ertman, Yvonne Terlinden, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren och Håkan Wikman. Barnkören Stämsökarna, dagklubbsbarnen och barnledarna medverkar. Välsignelse av nya anställda och förtroendevalda.

Insamlingen Gemensamt Ansvar startar. Familjevänlig kyrklunch i församlingsgården, frivillig lunchavgift. Lotteri med fina vinster. Försäljning av GA-produkter och handarbetsgruppen Symamsellernas försäljning. Ta med kontanter - alla intäkter går oavkortade till Gemensamt Ansvar. Välkommen!

Hagalunds kyrka

Högmässa

Uppbrottets söndag. Tema: Vaka! Uppbrottets söndag är kyrkoårets nästsista söndag.

Esbo domkyrka

Högmässa

Vi firar högmässa på uppbrottets söndag tillsammans med Heidi Jäntti och Mauriz Brunell. Den här söndagen har temat "Vaka!" och är kyrkoårets nästsista söndag.

Köklax kapell

Lovsångsmässa

Uppbrottets söndag, temat är "Vaka!" I lovsångsmässan på kyrkoårets nästsista söndag medverkar Heidi Jäntti, Mauriz Brunell och lovsångsteamet.