Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora Esbo domkyrka

Vi firar gudstjänst med små och stora med Kira Ertman, Yvonne Terlinden, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren och Håkan Wikman. Barnkören Stämsökarna, dagklubbsbarnen och barnledarna medverkar. Välsignelse av nya anställda och förtroendevalda.

Insamlingen Gemensamt Ansvar startar. Familjevänlig kyrklunch i församlingsgården, frivillig lunchavgift. Lotteri med fina vinster. Försäljning av GA-produkter och handarbetsgruppen Symamsellernas försäljning. Ta med kontanter - alla intäkter går oavkortade till Gemensamt Ansvar. Välkommen!

fr 21.6 kl. 16.00

Mataskär

Midsommarfest på Mataskär

Traditionell midsommarfest med servering, musikprogram, andakt, allsång i kapellet och flagghissning. Medverkande är Kira Ertman, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren, Nina Wallenius och Tommi Hartikainen. Förhandsanmälan endast för dem som behöver transport.
lö 22.6 kl. 12.15

Esbo domkyrka

Högmässa

I midsommardagens högmässa medverkar Johan Kanckos och Eeva-Liisa Malmgren.

Esbo domkyrka

Högmässa

Temat för andra söndagen efter pingst är "Förgängliga och oförgängliga skatter". I mässan medverkar Yvonne Terlinden och Nina Kronlund.