Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora Esbo domkyrka

Vi firar gudstjänst med små och stora med Kira Ertman, Yvonne Terlinden, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren och Håkan Wikman. Barnkören Stämsökarna, dagklubbsbarnen och barnledarna medverkar. Välsignelse av nya anställda och förtroendevalda.

Insamlingen Gemensamt Ansvar startar. Familjevänlig kyrklunch i församlingsgården, frivillig lunchavgift. Lotteri med fina vinster. Försäljning av GA-produkter och handarbetsgruppen Symamsellernas försäljning. Ta med kontanter - alla intäkter går oavkortade till Gemensamt Ansvar. Välkommen!

må 19.8 kl. 9.30

Köklax kapell

Familjeklubben i Köklax kapell

Familjeklubb för föräldrar med småbarn.
må 19.8 kl. 18.00

Esbo domkyrka

Välsignelse av förstaklassister

Välsignelse av förstaklassister är en gammal tradition. Då samlas familjerna i kyrkan för att tillsammans med församlingen be Gud att ta hand om de nya skoleleverna. Välsignelse betyder att vi tillsammans ber Gud om allt gott: trygghet, hälsa, glädje, vänner och allt som vi tycker att är viktigt.