Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora Esbo domkyrka

Vi firar gudstjänst med små och stora med Kira Ertman, Yvonne Terlinden, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren och Håkan Wikman. Barnkören Stämsökarna, dagklubbsbarnen och barnledarna medverkar. Välsignelse av nya anställda och förtroendevalda.

Insamlingen Gemensamt Ansvar startar. Familjevänlig kyrklunch i församlingsgården, frivillig lunchavgift. Lotteri med fina vinster. Försäljning av GA-produkter och handarbetsgruppen Symamsellernas försäljning. Ta med kontanter - alla intäkter går oavkortade till Gemensamt Ansvar. Välkommen!

to 25.4 kl. 9.30

Mattby kapell

Familjeklubben Imse Vimse

lö 27.4 kl. 15.00

Olars kyrka (finska sidan)

Högmässa med konfirmation av Cityskriftskolan

Konfirmation av Cityskriftskolan med Brita Ahlbeck,Nina Kronlund. och Camilla Dannholm.
lö 27.4 kl. 15.00

Noux nationalpark, start vid parkeringsplatsen vid Haukkalampi

Vandring i Noux för alla åldrar

Vi möter våren i Noux med en vandring för alla åldrar. Vi vandrar ca 2 km. Start vid parkeringsplatsen vid Haukkalampi.