Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora Esbo domkyrka

Vi firar gudstjänst med små och stora med Kira Ertman, Yvonne Terlinden, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren och Håkan Wikman. Barnkören Stämsökarna, dagklubbsbarnen och barnledarna medverkar. Välsignelse av nya anställda och förtroendevalda.

Insamlingen Gemensamt Ansvar startar. Familjevänlig kyrklunch i församlingsgården, frivillig lunchavgift. Lotteri med fina vinster. Försäljning av GA-produkter och handarbetsgruppen Symamsellernas försäljning. Ta med kontanter - alla intäkter går oavkortade till Gemensamt Ansvar. Välkommen!

Esbo domkyrka

Högmässa

Andra söndagen före fastetiden. Tema: Sådden av Guds ord. Högmässa med Kira Ertman och Håkan Wikman.
må 25.2 kl. 9.30

Köklax kapell

Familjeklubb

Familjeklubb för föräldrar med småbarn.
ti 26.2 kl. 9.30

Sökö kapell

Familjeklubben Sång och Lek

Familjeklubb för föräldrar med småbarn - för dig som vill ha nya kontakter och omväxling i vardagsrutinerna.