Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora Esbo domkyrka

Vi firar gudstjänst med små och stora med Kira Ertman, Yvonne Terlinden, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren och Håkan Wikman. Barnkören Stämsökarna, dagklubbsbarnen och barnledarna medverkar. Välsignelse av nya anställda och förtroendevalda.

Insamlingen Gemensamt Ansvar startar. Familjevänlig kyrklunch i församlingsgården, frivillig lunchavgift. Lotteri med fina vinster. Försäljning av GA-produkter och handarbetsgruppen Symamsellernas försäljning. Ta med kontanter - alla intäkter går oavkortade till Gemensamt Ansvar. Välkommen!

Esbo domkyrka

Högmässa

Johan Kanckos, Nina Kronlund och kören Ecoro, dirigent Martina Brunell, medverkar. Kyrkkaffe i Sockenstugan.

Olars kyrka

Babykyrka

Vi bjuder speciellt in de familjer där ett barn har döpts år 2019. Mor- och farföräldrar och faddrar är välkomna med!
må 27.1 kl. 9.30

Köklax kapell