Hagalunds kyrka

Vi firar högmässa på andra söndagen i fastan tillsammans med Yvonne Terlinden och Håkan Wikman.Temat är Bön och tro.

Efter högmässan lunchservering till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar. Vi tar också emot "skrotguld" - värdemetall av guld, silver och brons, t.ex. udda smycken, till förmån för Gemensamt Ansvar. Välkommen till Hagalunds kyrka!

församlingspastor (till 1.9.2019)
Kyrkogatan 10
02770 Esbo

fr 21.6 kl. 16.00

Mataskär

Midsommarfest på Mataskär

Traditionell midsommarfest med servering, musikprogram, andakt, allsång i kapellet och flagghissning. Medverkande är Kira Ertman, Nina Kronlund, Eeva-Liisa Malmgren, Nina Wallenius och Tommi Hartikainen. Förhandsanmälan endast för dem som behöver transport.
lö 22.6 kl. 12.15

Esbo domkyrka

Högmässa

I midsommardagens högmässa medverkar Johan Kanckos och Eeva-Liisa Malmgren.

Esbo domkyrka

Högmässa

Temat för andra söndagen efter pingst är "Förgängliga och oförgängliga skatter". I mässan medverkar Yvonne Terlinden och Nina Kronlund.