Kom med och sjung i barnkör!

Vi slog ihop barnkörsgrupperna i  Karabacka och Sökö och börjar i höst öva i stället i Esbo centrum! Kören är för 6-12 åringar och det kostar ingenting att vara med, vi har inga inträdesprov, alla är välkomna!

Vi övar 10-13 gånger per termin och är med och förgyller musiken i församlingens gudstjänster någon gång per termin. Kören uppträder på första advent, kyndelsmässodagen och på morsdagen.  Kören har knytkalas en gång per termin och deltar då och då i barnkörsfestivaler i Finland. Vi sjunger varierande repertoar från kända barnsånger till nyare andliga sånger. Vi har jätteroligt tillsammans och vi tycker alla om att sjunga.

Barnkören i Esbo domkyrkas församlingsgård
Kyrkstranden 2
torsdagar kl. 16–16.45
start 19.9.2019

Ledare Mauriz Brunell
mauriz.brunell@evl.fi
040 531 1043 och
Eeva-Liisa "Elsa" Malmgren
eeva-liisa.malmgren@evl.fi
040 531 1049

Gruppundervisning i pianospel i samband med övningarna för dem som är intresserade.

Elektronisk anmälning till körerna